22:07
За сприяння всесвітньовідомої компанії DePuy Johnson&Johnson

За сприяння всесвітньовідомої компанії DePuy Johnson&Johnson у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова провели курс навчання для наших ортопед-травматологів з первинного протезування колінного та кульшового суглобів!

Вперше за довгий час компанія провела такий навчальний захід саме в Україні!

Окрім лекцій від провідного хірурга, лікаря-ортопеда Київської міської клінічної лікарні №7 - Тараса Рокити, учасники курсу мали змогу спостерігати та асистувати йому під час операцій. У підсумку провели 5 протезувань: для двох пацієнтів – колінного суглоба, а іншим трьом – кульшового.

Історія одного з пацієнтів. 60-річний пацієнт роками страждав від варус гонартроз третьої стадії. Простішими словами – внаслідок вікових змін колінні суглоби у чоловіка деформувалися, спричиняючи щодалі сильніший біль. Пацієнту було важко ходити, навіть, спираючись на палицю. За допомогою протезування деформований колінний суглоб замінили на штучний.

 Чоловіку було складно наважитись на операцію, але коли через три дні після втручання зміг пройтися без болю і, не спираючись на опору, сказав: «Коли будемо оперувати другу ногу»?

Постійно обмежуєте себе в рухах? Дедалі важче пройти навіть кілька кроків? Ми знаємо як вам допомогти!

Переглядів: 344 | Додав: admin | Теги: За сприяння всесвітньовідомої компа | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 0
avatar